Himalája Macska

Domoszloi-Vadasz Himalaja perzsa cica kennel. 120 Burmilla 117 Bombay 117 Karthauzi 120 Exotic 120 Balinez 117 Hocipos macska 120 Bengali macska 120 Ragdoll 117 Szomaliai macska 120 Highland Lynx 120 Egyiptomi mau 120 Minskin 120 Maine Coon 120 Orosz kek macska 117 Himalaja 120 Munchkin 120 Cymric 120 Amerikai goerbefuelu 117 Pixie-Bob 117 Toyger.

Pin By Troha K Attila Na C On Gatunos In 2020 Gorgeous Cats Cats Beautiful Cats

2 eves himalaja kek color pointkislany cica helyhiany miatt uj otthont keres.

Himalája macska. Az elso macska mely mar hatarozottan himalaja volt a Newtons Debutante nevet viselte. A Himalaja perzsa macska szemszine minden esetben kek. Nehany szabaly azonban koevetendo.

Egy hosszu szoru macskafele - tipusaban perzsa szorzetmintaban sziami. A perzsa macska az egyik legregebbi es legismertebb macskafajta amely leginkabb hosszu szorerol es lapos kerek fejerol ismerheto fel. Ok nem tudtak arrol hogy a cica es a nappaliban tartott goerdeszka koezelebbi kapcsolatba keruelt.

Himalajai es perzsa macskak nagyon szoros kapcsolatban allo macska fajtak szinte azonos jellemzokkel a ketto koezoett jelentos kueloenbsegek vannak. - Exotic himalaja roevid szoru az oesszes fent emlitett himalaja szinekben. Himalaja macska Ez a kedves Angliabol szarmazo macskafajta a sziami es a perzsa macska parositasabol joett letre.

Feje nagy es kerek szeme is kerek es mindig kek. Koeruelbeluel hetente egyszer meg kell. Vargas Himalaja es Perzsa cica tenyeszet Kistarcsa.

2004-ben leptem be a macskak vilagabaSzeretem a perzsa cicakat kueloenoesen a Color Point Himalayan valtozatotEllenallhatatlannak talalom mind a karakterueket mind a szepsegueket lelegzetelallito maszkjukat es termeszetesen a gyoenyoeru kek szemeiket. Megbizhato ellenorzoett tartalom profi. Emellett olykor talalkozhatunk a colorpoint perzsa elnevezessel is.

Az elso generacio kizarolag fekete hosszu szoru egyedekbol allt de a visszakeresztezeskor egy csokolade mintazatu kesobb himalaja nevvel illetett hosszu szoru tipus is szueletett. Toebb evtizeddel ezelott egy fanatikus tenyeszto elhatarozta hogy keresztezi a sziamit a perzsa macskaval s olyan cicat alakit ki amelynel mindket fajta jellemzoi megtalalhatok. Himalaja macska Kapcsolodo termekek A leghasznosabb cikkeink 80 Maine Coon Manapsag mar a Maine Coon macska szamit a vilag egyik legkedveltebb macskafajtajanak es egyre nagyobb nepszerusegnek oervend Magyarorszagon is.

Csodalatos kek szemei a sziamitol szarmaznak. Toebben oenallo fajtanak tekintik a himalaja vagy himalajai macskat mig masok inkabb a perzsa macska specialis variansanak tartjak. Egy hosszu szoru macskafele - tipusaban perzsa szorzetmintaban sziami.

Himalaja perzsa macska tenyeszet Budapesten. A himalajai macska szeme kidudorodik es a haj hosszu ezert a szemek vizet tudhatnak. Koeszoentjuek a Vargas tenyeszet oldalan.

A fejet roevid vastag nyak es megtevesztoen robusztus izmos test tamasztja ala. A pofajan lathato markans point-rajzolatnak koeszoenheti hogy maszkos perzsanak is nevezik. A Himalaja macska gondozasaval kapcsolatos kueloenleges problemak a tulajdonos nem keletkezhet.

Himalaja perzsa cicak tenyeszete vagyunk. A fajta Perzsiabol a mai Iranbol. Yeti egy Himalaja macska olyan mint egy szep nagy feher pamacs valoszinuleg ezert is inditottak neki TikTok es Instagram-oldalt is gazdai egy vancouveri par.

A Himalaja egy nagy zoemoek macska roevid labakkal. A Himalaja valtozat kueloenlegessege a sziami cicakra jellemzo szinjegyei miatt kueloenleges. A heten toeltoettek fel egy videot amin az latszik ahogy Yeti valoszinuleg tenyleg nem eloszoer a.

Megbizhato ellenorzoett tartalom profi. Minden nap meg kell toeroelni a szem sarkait nedvesitett vattapalcaval. Valogatott Himalaja macska - Facebook oldalak linkek Himalaja macska - Facebook oldalak temaban minden.

A pofajan lathato markans point-rajzolatnak koeszoenheti hogy maszkos perzsanak is nevezik. Valogatott Himalaja macska linkek ajanlok leirasok - Himalaja macska temaban minden. Az 1950-es evekben brit es eszak-amerikai tenyesztok is elkezdtek erdeklodni a sziami-foltos perzsa macskak irant.

Az 1930-as evekben Amerikaban egy fekete perzsat kereszteztek egy sziami macskaval. A Cobb-Keeler receptet hasznalva visszakereszteztek a macskakat perzsakkal igy stabilizalva a tipust. A teste feher vagy vilagos a testvegek fuel lab farok arc pedig szinesek.

06 70 532 4197 Ozd Borsod-Abauj-Zemplen megye Magyarorszag. Himalaja macska a kis keverek Toebb evtizeddel ezelott egy fanatikus tenyeszto elhatarozta hogy keresztezi a sziamit a perzsa macskaval s olyan cicat alakit ki amelynel mindket fajta jellemzoi megtalalhatok. Az Egyesuelt Allamokban himalaja neven ismert szines jegyu colorpoint.

Roevid orru arca kicsi fuele lekerekitett hegyes. 1005 likes 158 talking about this. A nevem Santa Csilla es csaladommal Algyon elek.

Erdemes tehat kueloen megismerni a jellemzoket es megerteni a Himalaja es a perzsa macskak koezoetti kueloenbsegeket. 552 likes 7 talking about this. Emellett olykor talalkozhatunk a colorpoint perzsa elnevezessel is.

Himalajai es perzsa macskak. 72 Sziami macska A sziami a perzsamacska mellett az egyik legregebbi es legismertebb macskafajta.

The Friendly Laid Back Birman Is A Perfect Choice For Families With Children And Cat Friendly Dogs Birman Kittens Cat Breeds Cats

5 Twitter Cats Animals

Animals Video On Instagram Thug Life Part 1 5 Comment 1 If You Want More Animals Thug Life Videos Thug Life Cat Grumpy Cat Cats

Missy In The Henbit By Paul Barrows Balinez Macska Balinese Kittens Cats Ragdoll

Tobb Evtizeddel Ezelott Egy Fanatikus Tenyeszto Elhatarozta Hogy Keresztezi A Sziamit A Perzsa Macskaval S Olyan Cicat Alakit Ki Amelynel Mindke Cats Animals

Book Of October Osen

Himalayan Cat Breed Cat Heaven Cat Breeds Himalayan Cat

Pin On Kittens Dogs And Critters

Himalaja Perzsa Animals Beautiful Cute Animals Cute Cats

Hu Rackevei Minerva Rackevei Persian And Himalajan Cattery Cattery Himalayan Cat Cats

Pin On Nyomtatas

Kozzeteve Itt Rajzok

Pin By Erika Haasz On Cuki Cat Furry Fluffy Cat Breeds Cute Cats

Did You Have A Good Holiday Cica

Cat Cats Catlovers Funny Funnycat 9gag

Himalajai Kiscica Elado A Kellnekem Net En Animals Cats

Adorable Legcukibb Allatok Mokas Allatok Cute Kittens

Foka Sziami Macska Google Kereses Ragdoll Cat Cats Fluffy Cat Breeds

17 Kulonleges Macskafajta Amelyekert Melyen A Zsebunkbe Kell Nyulnunk Egyhelyen Cat Breeds Cats Rare Cats


Comments

Popular posts from this blog

Macska Kaparófa Lidl

Macska Mérgezési Tünetek

Fekete Macska Rajz